Andrei Dorin Rusu, patru titluri naționale câștigate la Naționalele de Seniori și Tineret

În zilele de sâmbătă și duminică, 18 și 19 februarie 2017, în capitala României s-a desfășurat Campionatul Național de Seniori și Tineret, competiție sportivă desfășurată în sala de atletism din cadrul Complexului Național Sportiv „Lia Manoliu”. Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei și-a bifat prezența prin intermediul sportivului Andrei Dorin Rusu.

Atletul dornean, legitimat la CSM Dorna, din postura de junior I, a reușit să obțină patru titluri de campion național la seniori și tineret după ce a luat parte la probele de 1.500 și 3.000 de metri. Prima probă, mai scurtă, a fost terminată cu timpul de 3 minute, 49 de secunde și 77 de milisecunde, în timp ce proba de 3.000 de metri a fost câștigată cu timpul de 8 minute, 14 secunde și 52 de milisecunde.

„Mă bucură evoluțiile sportivului meu. Andrei este juniori I, însă a reușit să se impună și să își adjudece patru titluri naționale la categorii superioare. Cred că obiectivul nostru final va avea loc în cadrul Campionatului Balcanic de Seniori, de săptămâna viitoare”, a declarat Cristian Prâsneac pentru Monitorul de Dorna.

Următoarea competiție sportivă la care Andrei Dorin Rusu va lua parte este Campionatul Balcanic de Seniori, care se va desfășura pe 25 februarie 2017 la Belgrad, în Serbia.

1 comentariu publicat:

  1. Darling

    Felicitări pentru rezultatele obţinute şi succes pe mai departe, ești un tânăr de ispravă. Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *