VIDEO. Două trenuri încărcate cu tancuri americane au tranzitat județul Suceava

Un tren încărcat cu tancuri americane de tip Abrams a tranzitat județul Suceava în ziua de duminică, 12 februarie 2017. Trenul transporta 17 vehicule militare de mare tonaj. Acesta a plecat din stația Curtici pe traseul Arad, Oradea, Cluj-Napoca și Vatra Dornei, îndreptându-se mai departe către baza militară de la Nicolae Bălcescu, pe magistrala 500 (M500).

Compus din 17 vagoane pentru transport vehicule militare și un vagon pentru personalul însoțitor, trenul a fost remorcat de două locomotive ale companiei CFR Marfă, cu indicativele 40-0762-7 și 40-0890-6. Câteva ore mai târziu, transportul de tancuri americane a putut fi văzut în timp ce traversa gara Bacău, în drumul său spre Nicolae Bălcescu.

Un al doilea transport de tancuri americane și diverse echipamente militare a tranzitat județul Suceava în noaptea zilei de luni, 13 februarie 2017. Trenul transporta 23 de tancuri americane de tip Abrams și 31 de diverse echipamente militare. Vagoanele de marfă au fost tractate de o locomotivă a CFR Marfă, cu indicativul 474-012-8 a depoului București Triaj. Locomotiva tracta 27 de vagoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *