Serbările Zăpezii: număr mare de jandarmi și polițiști mobilizați pentru ordine

La Vatra Dornei, în perioada 10-12 și 17-19 februarie 2017, se desfășoară o nouă ediție a cunoscutului eveniment de iarnă Serbările Zăpezii, care întrunește numeroși artiști de toate genurile din România. Pentru ca ordinea și liniștea publică să fie asigurată, iar incidentele să fie într-un număr cât mai mic, Jandarmeria, Poliția și Pompierii au rezervat numeroși angajați pentru buna desfășurare a tuturor activităților.

În jur de 30 de angajați ai Jandarmeriei, alături de colegi de la Poliția Română și militari ISU vor acționa pentru desfășurarea corespunzătoare a manifestărilor culturale și artistice din cadrul Serbărilor Zăpezii de la Vatra Dornei. Misiunea tuturor celor amintiți are un caracter preponderent preventiv.

Jandarmeria Montană va fi prezentă pe pârtiile din stațiune și în zona în care se desfășoară activitățile, spectacolele și concertele, fiind instruiți să ia măsuri în cazul accidentărilor turiștilor și localnicilor sau să intervină în cazurile de tulburare a liniștii publice.

Având în vedere numărul mare de participanți la evenimentul din stațiunea Vatra Dornei, Inspectoratul de Jandarmi al Județului Suceava recomandă tuturor persoanelor să acorde o atenție sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare, să evite conflictele de orice natură, să respecte indicațiile Jandarmeriei și Poliției, să se adreseze echipajelor de ordine publică și să solicite sprijin în caz de nevoie.

fotografie din articol via newsbv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.