VIDEO: Un șofer a lovit mortal un pieton, după care a părăsit locul accidentului

Un accident deosebit de grav a avut loc în cursul zilei de duminică, 6 noiembrie 2016, pe raza municipiului Vatra Dornei. Pe strada Argestru din localitate, o femeie în vârstă de 78 de ani a fost acroșată de un autovehicul, marca Volkswagen Golf, în timp ce aceasta circula regulamentar pe marginea drumului național (DN) 17.

Din primele informații oferite de Poliția Municipiului Vatra Dornei, mașina este înmatriculată în județul Galați, iar accidentul s-a petrecut în jurul orei 12:20.

Din primele cercetări făcute la fața locului de către organele abilitate rezultă faptul că femeia, aflată pe marginea șoselei, a fost acroșată de o mașină și proiectată în curtea unui imobil din imediata apropiere. Din nefericire, aceasta și-a pierdut viața în urma impactului. Realizând cele întâmplate, șoferul cu domiciliul în municipiul Galați a părăsit locul faptei înainte ca la fața locului să se intervină corespunzător.

Imediat după sesizarea nefericitului eveniment prin intermediul Serviciului Național de Urgență 112, au fost pregătite mai multe filtre în trafic cu scopul de a identifica vehiculul participant la accident, cât și șoferul acestuia. Poliția Municipiului Vatra Dornei a reușit identificarea mașinii la intrarea în orasul Vatra Dornei, la circa zece minute după demararea acțiunilor de căutare.

Conducătorul auto, în vârstă de 38 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă. În urma accidentului, pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea acțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului faptei fără încuviințarea Poliției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.