CSM Dorna, două medalii de aur la Naționalele de Cros de la Băile Felix

Sâmbătă, 22 octombrie 2016, la Băile Felix, din județul Bihor, a avut loc Campionatul Național de Cros, evenimentul fiind un criteriu de selecție pentru Campionatul Balcanic de Cros de la Cuprija, Serbia, desfășurat pe 5 noiembrie, dar și pentru Campionatul European de Cros de la Chia, Italia, organizat pe data de 12 decembrie.

csm_dorna_baile_felix

La evenimentul sportiv desfășurat la Băile Felix a participat o grupă de atleți de la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei formată din șase persoane, și anume Andrei Dorin Rusu, Gabriel Bularda, Ionuț Cornel Pană, Grigore Iacob, Marius Rădoi și Daniel Claudiu Mihăescu, care au luat parte la două probe sportive.

Sportivul dornean Andrei Dorin Rusu a luat startul probei de 6.000 de metri, la categoria juniori, reușind să treacă primul linia de finish, aducând acasă o nouă medalie de aur pentru CSM Dorna. În cadrul probei pe echipe, la care a luat parte și grupa CSM Dorna amintită anterior, Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei reușind să termine pe prima poziție și să adjudece cea de-a doua medalie de aur în cadrul competiției.

La finalul evenimentului sportiv, antrenorul dornean Cristian Prâsneac, a declarat pentru Monitorul de Dorna: „Andrei Dorin Rusu s-a calificat la Campionatul Balcanic de Cros din Serbia cu medalia de aur câștigată astăzi, fapt pentru care vreau să-l felicit. Echipa CSM Dorna s-a descurcat foarte bine, a alergat așa cum mă așteptam și iată că au reușit să își adjudece primul loc. Medaliile de aur câștigate sunt un rod al unei munci de peste trei luni de antrenamente”.

Sportivii de la CSM Dorna vor lua parte, în perioada următoare la Crosul Loteriei Române, desfășurat la Alba Iulia pe 30 octombrie, pe un traseu de o lungime de 4.000 de metri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *