Rezultate excelente pentru atleții dorneni în cadrul Memorialului „Dorin Melinte”

Weekendul acesta, la Bacău, s-a desfășurat cea de-a zecea ediție a Memorialului „Dorin Melinte”, eveniment sportiv de tradiție pentru atletismul românesc. Competiția, organizată de Federația Română de Atletism și Direcția Județeană de Sport și Tineret Bacău, a reprezentat ultima treaptă înaintea finalelor naționale de sală, timpii obținuți contând pentru realizarea seriilor de concurs pentru medalii.

dorin_melinte

Atleți ai Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, pregătiți de Cristian Prâsneac, au luat parte la probele memorialului, rezultatele obținute fiind excelente. Alina Paula Vântu a terminat pe locul al treilea în proba de 3.000 de metri, în timp ce Iulian Simionescu a trecut al treilea linia de finish în proba de 400 de metri, locul secund al podiumului fiind adjudecat de un alt atlet al CSM Dorna Vatra Dornei, Daniel Mihăescu.

Același sportiv dornean, Daniel Mihăescu, a concurat și în probele de 800 și 1.500 de metri juniori III, câștigându-le pe ambele. În proba de ștafetă de 4×400 de metri, CSM „Dorna” Vatra Dornei a obținut locul al doilea.

„Sunt foarte mulțumit de rezultatele atleților dorneni, care au alergat în cadrul acestei a zecea ediții a Memorialului „Dorin Melinte”. Sperăm să ne descurcăm chiar mai bine la următoarele competiții”, a declarat antrenorul CSM Dorna, Cristian Prâsneac.

Pentru sportivii Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei urmează o competiție în țară, și anume Campionatele Naționale, organizate între 21 și 22 februarie la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *