Locul opt pentru România în prima etapă a Cupei Mondiale la sanie pe pistă naturală

Locul opt pentru echipa României în prima etapă a Cupei Mondiale la sanie

Sportivii Clubului Sporturilor de Iarnă din municipiul Vatra Dornei se află în plin sezon al competiţiilor oficiale internaţionale. Astfel, în prima etapă a Cupei Mondiale de Sanie pe Pistă Naturală, Bogdan Moroşan şi Ciprian Tăzloan au terminat pe locul opt în proba de dublu, fiind cea mai bună clasare a lotului României până în momentul de faţă.

Cei doi sportivi dorneni, alături de Petronela Ivan, componentă a CSI Vatra Dornei, şi Cosmin Codin, component al CSO Sinaia, vor participa la Campionatele Mondiale de Sanie pe Pistă Naturală, ce se vor ţine în municipiul St. Sebastian din Austria între 15 şi 18 ianuarie 2015, acolo unde vor lua startul tuturor probelor, şi anume cele de simplu masculin, simplu feminin, dublu şi ştafetă.

Anişoara Hutopilă este aproape de ratarea întregului sezon

Sportiva Anişoara Hutopilă, componentă a Clubului Sporturilor de Iarnă din Vatra Dornei, a suferit o accidentare destul de gravă în timp ce participa la calificările probei paralele de simplu, în cadrul primei etape de Cupă Mondială la Sanie pe Pistă Naturală, ceea ce ar putea duce la ratarea întregului sezon.

Dorneanca şi-a fracturat glezna şi şi-a rupt două ligamente, însă nu a realizat accidentarea şi a luat startul şi în a doua manşă de calificări, reuşind să îşi rezerve un loc în finală. Durerile au determinat-o să nu mai poată continua, fiind transportată la Târgu Mureş pentru operaţie. Înainte de recuperare, sportiva de la CSI Vatra Dornei va fi nevoită să stea o lună şi jumătate în ghips.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *