Știrile zilei de22 septembrie 2023

Atleții dorneni au urcat pe podiumul Crosului 15 Noiembrie de la Brașov

Sportivii Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei au luat, sâmbătă, 14 noiembrie, startul celei de-a XXVI-a ediție a evenimentului sportiv internațional „Crosul 15 Noiembrie”, concurs de alergare pe șoseaua găzduit de orașul Brașov, pe același traseu pe care au mers și participanții la revolta anticomunistă a muncitorilor brașoveni pe 15 noiembrie 1987.

Traseul de 5 kilometri a avut startul la SC Roman SA pe Calea București, continuând pe Calea București spre Spitalul Județean, SC Hidromecanica SA, Cinema Patria, Teatrul „Sică Alexandrescu”, linia de finish fiind stabilită în fața Prefecturii Brașov. Dorneanul Andrei Dorin Rusu a terminat pe locul secund în proba de open. Mai mult, Andrei Dorin Rusu și-a adjudecat medalia de aur în proba dedicată juniorilor I, dar și în proba juniori II, în timp ce la juniori III câștigător a fost un alt dornean, Claudiu Daniel Mihăescu. La juniori III feminin, primul loc a fost adjudecat de dorneanca Maria Costiuc.

cros_15_noiembrie

La finalul evenimentului sportiv, Cristian Prâsneac s-a arătat mulțumit de rezultatele obținute de sportivii dorneni: „Sunt foarte bucuros de aceste rezultate, în special de cele ale lui Andrei Dorin Rusu, sportiv ce a făcut o cursă la un tempo foarte ridicat, cu sportivi seniori ce au experiență mare. Mulțumesc conducerii Primăriei municipiului Vatra Dornei, instituție ce ne-a sprijinit pentru această deplasare”.

Pentru Andrei Dorin Rusu urmează o participare la Campionatul Balcanic de Cros, eveniment sportiv ce urmează să se desfășoare în data de 22 noiembrie, la Zagreb, Croația.

1 comentariu publicat:

  1. Darling

    Bravo copii, uite şi mlădiţe tinere care fac cunoscută Dorna şi pe alte plaiuri. Să fiţi sănătoşi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *