Crosul „Elevii de astăzi, campionii de mâine”, la Vatra Dornei

Sâmbătă, 22 noiembrie, municipiul Vatra Dornei a găzduit crosul „Elevii de astăzi, campionii de mâine”, competiţia fiind finanţată de către Ministerul Tineretului şi Sportului şi organizată de Federaţia Română de Atletism.

cros_foto_grup

Peste 260 de copii au ales să spună „DA” provocării lansate de Federaţia Română de Atletism, în competiţie înscriindu-se un număr mare de elevi de la şcolile din zona Dornelor, precum Câmpulung Moldovenesc, Sadova, Fundul Moldovei, Cârlibaba, Ciocăneşti, Iacobeni, Poiana Stampei, Coşna, Poiana Negri, Dorna Candrenilor, Dorna Arini, Panaci, Şaru Dornei, Neagra Şarului şi Crucea, dar şi de la cele din Vatra Dornei.

Competiţia s-a bucurat şi de prezenţa primarului municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheş, cel care a dat startul crosului şi a oferit premiile câştigătorilor la final. Competiţia a fost organizată pe două categorii de vârstă, şi anume elevi născuţi între 2000 şi 2001 şi elevi născuţi între 2002 şi 2003.

La categoria 2000-2001 fete, locul întâi a fost ocupat de Loredana Macarie (Şcoala Panaci), locul al doilea de Elena Deac (Şcoala Dorna Arini), iar locul al treilea de către Ancuţa Florinela Vacariu (Şcoala Dorna Candrenilor; în timp ce la categoria 2000-2001 băieţi, locul întâi a fost ocupat de Gabriel Bulandru (Şcoala Panaci), locul al doilea de Paul Ciobotar (Şcoala Nr. 4 Vatra Dornei), iar locul al treilea de către Paul Cervenca (Şcoala Nr. 4 Vatra Dornei).

La categoria 2002-2003 fete, locul întâi a fost ocupat de Georgiana Irinaru (Şcoala Panaci), locul al doilea de Veonica Gordiciuc (Şcoala Nr. 1 Vatra Dornei) şi locul al treilea de către Valentina Cosna (Şcoala Sadova). La categoria 2002-2003 băieţi, pe podium au urcat elevi ai şcolilor dornene, şi anume: locul întâi a fost ocupat de Mihai Moroşanu (Şcoala Nr. 4), locul al doilea de Sebastian Stoian (Şcoala Nr. 4), iar locul al treilea de către Cosmin Cojocaru (Şcoala Nr. 1).

Cristian Prâsneac, organizator al competiţiei din partea CSM Dorna Vatra Dornei, a declarat la finalul competiţiei:

Crosul organizat de către Federaţia Română de Atletism pot spune că a fost un real succes, având în vedere că au fost mai mult de 260 de elevi înscrişi, mulţi venind şi din alte zone, nu doar din municipiu. După cum şi competiţia îşi propune, sper ca cei 12 elevi care au reuşit să ocupe locurile podiumului astăzi, şi nu numai, să aibă în vedere un viitor în sport şi să reuşească să facă performanţă. CSM Dorna Vatra Dornei îi va chema pe primii clasaţi pentru a se antrena alături de noi.

cros_start

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *