Elevii dorneni calificați la fazele naționale ale olimpiadelor, felicitați de primarul orașului

Elevii dorneni, care au reușit să se califice în fazele naționale ale olimpiadelor școlare, alături de profesorii îndrumători, au fost invitați de către Primăria Municipiului Vatra Dornei la o întâlnire cu primarul orașului, Ilie Boncheș, în Sala Oglinzilor, acolo unde au fost felicitați pentru calificările în fazele naționale ale olimpiadelor de la orice materie. Primarul s-a arătat convins de faptul că elevii vor reprezenta școala și orașul cu cinste acolo unde vor merge.

La întâlnirea cu primarul municipiului au fost invitați elevi de la Liceul Teoretic „Ion Luca” și de la Școala Generală Nr. 1, Școala Generală Nr. 2 și Școala Generală Nr. 4.

olimpici_dorna

fotografie via vatradorneilive.ro

Olimpicii Liceului Teoretic „Ion Luca” sunt Florin Gabriel Haja (Informatică), îndrumat de prof. Suzana Șestac, Constantic Dranca (Logică), îndrumat de prof. Constantin Rotărescu, și Vitalie Lungu (Astrofizică), îndrumat de prof. Mioara Șaramet. De la Școala Generală Nr. 1 au fost felicitați Irina Monoranu (Limba și Literatura Română), îndrumată de prof. Liliana Țăran, Mara Apalămăriță (Cultură Civică), îndrumată de prof. Teodora Sandu și Anastasia Susciuc (Cultură Civică), îndrumată de prof. Teodora Sandu.

De la Școala Generală Nr. 4, singurul elev care s-a calificat la faza națională a unei olimpiade este Maria Cristina Popa, calificată la Matematică, îndrumată de prof. Silvica Nisioi, dar și la Limba și Literatura Română, fiind îndrumată de prof. Ancuța Voievod. De la Școala Generală Nr. 2 s-a calificat la fazele naționale de olimpiadă Radu Gabriel Roșu, la Geografie, fiind îndrumat de prof. Teodora Sandu.

1 comentariu publicat:

  1. Pompeiu

    Felicitări tuturor: copiilor, profesorilor și părinților!

    Bravo Mariei, care a obținut un rezultat bun și la faza națională, unde chiar a obtinut medalia de bronz a SSMR.

    De remarcat că ea a fost printre puținii copii care au rezolvat problema ce vine din aceeași sursă care l-a inspirat pe Constantin Brâncuși să înalțe „Coloana recunoștinței fără sfârșit”.

    Mult succes și spor la învățătură în continuare. Cu un efort înzecit, Maria va putea urca, în anii care urmează, la un nivel superior, unde răsplata bucuriei e peste măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *