Două medalii de argint pentru CSM Dorna la Campionatul Național de Cros

Sâmbătă, 9 aprilie, Federația Română de Atletism, împreună cu Asociația Județeană de Atletism și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, a organizat la Botoșani, în pădurea Rediu, Campionatul Național de Cros, competiție destinată juniorilor II și III, dar și copiilor I, II și III. La startul evenimentului sportiv au participat mai mult de 500 de copii, cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani, cu toții întrecându-se pentru locurile de podium.

Traseul dificil a creat probleme participanților, unii dintre ei abandonând, iar unii au avut nevoie de asistență medicală. Cu toate acestea, Clubul Municipal Sportiv „Dorna” Vatra Dornei a reușit să se întoarcă acasă cu două medalii de vicecampion național. La juniori II, echipa formată din atleții Gabriel Bularda, Claudiu Daniel Mihăescu, Matei Andrei, Costel Niculcea și Alexandru Miron a luat medalia de argint.

nationale_cros_botosani_2016

La copii I, echipa formată din atleții Ione Axinte, Alexandru Moroșan, Simion Cucireanu și Petru Kore a reușit să își adjudece locul secund și să se întoarcă acasă cu medalia de argint de la Campionatul Național de Cros de la Botoșani.

La finalul competiției, antrenorul dornean Cristian Prâsneac a declarat: „Sunt foarte încântat de aceste două medalii câștigate prin multă muncă și dăruire. Sunt benefice pentru clubul nostru, care la fiecare competiție majoră își propune ca și obiectiv cucerirea unui anumit număr de medalii. Referitor la traseu, aceasta a fost unul dificil, însă pregătirea elevilor mei a făcut ca acesta să pară abordabil”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.