Clubul ACS IOMY, locul secund cu grupa de copii 2008 la Cupa LPS Bistrița

Clubul dornean ACS IOMY a participat, sâmbătă și duminică, 20-21 februarie 2016, în cadrul evenimentului sportiv Cupa LPS, găzduit de orașul Bistrița. Dornenii au făcut deplasarea cu grupele de copii 2007 și 2008. Grupa 2007 a reușit să termine competiția pe locul al cincilea, în timp ce grupa 2008 a reușit să își adjudece un onorabil loc al doilea.

Sâmbătă, 20 februarie, grupa de copii 2007 a înregistrat cinci partide jucate, dintre care două s-au terminat la egalitate, iar alte două au fost câștigate, una dintre ele fiind adjudecată după loviturile de departajare. Meciul cu FC Bistrița s-a terminat cu scorul de 2-2, cel cu ASA Tg. Mureș 2 s-a terminat cu scorul de 0-4, în timp ce meciurile cu Atletic Kids Ghiughiu și cu ASA Tg. Mureș 1 s-au terminat cu scorurile de 4-0 și 3-2 (după loviturile de departajare. Un ultim joc a fost cel cu Ardealul Bistrița.

acs_iomy_bistrita_2016

Duminică, 21 februarie, grupa de copii 2008 a jucat același număr de partide ca și grupa de copii 2007, înregistrând patru victorii clare și o singură înfrângere. Meciurile câștigate au fost jucate împotriva echipelor Transilvania II (scor 2-1), LPS Bistrița (scor 2-0), ASA Tg. Mureș (scor 3-0) și Sporting Cluj (5-0), în timp ce singurul meci pierdut de dorneni a fost jucat împotriva celor de la Transilvania I, scor 1-5.

Premiul de golgheter al turneului a fost obținut de jucătorul Marian Baicu cu 8 goluri înscrise, în timp ce Evelin Boca a fost declarat cel mai bun portar al evenimentului. Lotul deplasat de către cei doi antrenori dorneni, Ionel Nemeș și Mihai Vizitiu, a fost următorul: Marius Moldovan, Flavius Cohal, Matei Crăciun, Cezar Odochian, Dani Herscovici, Iustin Pintescu, Robert Silion, David Stolarciuc și Leonard Brotmei (grupa 2007) și Evelin Boca, Teodor Spac, Luca Vaideanu, Eduard Niculiță, Alex Nacu, Radu Muraru, Marian Baicu și Andrei Cojocaru (grupa 2008).

Participarea la acest eveniment sportiv a fost facută cu sprijinul SC Robert Sim SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *