Singura medie de 10 din judeţ la Bacalaureat a fost obţinută la Vatra Dornei!

Singura medie de 10 din judeţ la bacalaureat a fost obţinută de către eleva Ioana Denisa Iordache de la Liceul Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei.

IOANA_IORDACHE-BAC2014-10

La liceul dornean, aproape 79% (78,75%) dintre cei înscrişi au obţinut note de trecere, medie peste nivelul judeţean de 62%. Rezultatele parţiale la BAC 2014 au fost afişate duminică seară pe site-ul Ministerului Educaţiei – bacalaureat.edu.ro.

Singura medie de 10 din judeţul Suceava a fost obţinută de Ioana Denisa Iordache de la Liceul Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei, specializarea matematică-informatică. Ioana Denisa a susţinut probele scrise ale examenului de bacalaureat la Limba română, Matematică şi Anatomie. Din cei 193 de candidaţi înscrişi, la ION LUCA, 152 au reuşit note de trecere, în timp ce restul fie nu au obţinut media de minim 6, fie au luat sub 5 la una dintre probe, fie nu s-au prezentat.

Elevii nemulţumiţi de rezultatele la BAC 2014 pot depune contestaţii astăzi, până la ora 16.00. Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2014 se vor afişa vineri – 11 iulie, atât la avizierele liceelor, cât şi pe site-ul Ministerului Educaţiei – bacalaureat.edu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *