Andrei Leancă s-a clasat pe locul 4 în cadrul crosului de la Belgrad

andrei leanca belgrad

Atleţii dorneni au început anul 2014 cu o participare în cadrul Grand Prix-ului „Beli Kros” din Belgrad, Serbia. Cei trei sportivi antrenaţi de prof. Cristian Prâsneac, au obţinut rezultate notabile şi la începutul acestui an, după cum urmează: Andrei Leancă a terminat pe locul 4 pe un traseu destinat seniorilor, cu timpul de 16 minute şi 2 secunde, el fiind încă junior. De asemenea, Alina Paula Vântu, de doar 13 ani, a terminat pe locul 9 la proba destinată senioarelor, terminând crosul în 7 minute şi 50 secunde, iar Claudiu Daniel Mihăescu a reuşit să se claseze pe locul 7 în cadrul probei destinate juniorilor III.

Întrebat cum i s-au părut adversarii, Andrei Leancă a spus pentru Radio ORION şi www.monitoruldedorna.ro: „Adversarii au fost foarte puternici, mai ales că Grand Prix-ul este unul destinat seniorilor, iar eu sunt încă junior. Cred că au fost cel puţin 15 sportivi ce aveau timpii mai buni decât mine. Sincer să fiu, nu mă aşteptam să mă clasez nici măcar în primii 10, însă locul 4 este un rezultat neaşteptat de bun.”

Andrei urmează să alerge, alături de ceilalţi atleţi ai Clubului Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei, la Bacău, în cadrul Memorialului „Dorin Melinte”, pe data de 8 februarie, competiţie la care se aşteaptă să participe majoritatea atleţilor din judeţul Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *