Știrile zilei de6 decembrie 2023

Doi sportivi de la CSM Dorna Vatra Dornei au dominat o etapă de Cupă Mondială

Doi dintre sportivii Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei au reușit o performanță la nivel internațional demnă de aplauze, în cadrul celei de-a patra etape de Grand Prix de Cupă Mondială, etapă organizată în Austria.

În proba dedicată juniorilor, primele două locuri au fost ocupate de Dorin Andrei Rusu, sportiv cu dublă legitimare, atât la CSM Dorna Vatra Dornei, cât și la CSȘ Rădăuți, și de Gabriel Bularda, pregătit la CSM Dorna Vatra Dornei de antrenorul Cristian Prâsneac.

Proba pentru juniori s-a desfășurat pe un traseu cu o lungime de 8 kilometri și cu o diferență de nivel de 900 de metri. Cristian Prâsneac, antrenorul celor doi sportivi suceveni, a declarat pentru Monitorul de Suceava că speră ca Gabriel Bularda să prindă vârful de formă la Campionatul Mondial de Alergare Montană, acolo unde își dorește să obțină o performanță notabilă.

Gabriel Bularda a participat și la prima etapă a Cupei Mondiale, organizată în Slovenia, unde s-a impus în proba destinată juniorilor. Pentru el urmează cea de-a cincea etapă a Cupei Mondiale, organizată pe 19 septembrie în Țara Galilor.

1 comentariu publicat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *