Căminul de bătrâni de pe strada Roșu, finalizat și inaugurat oficial

Proiectul privind modernizarea și extinderea Centrului de Primire și Îngrijire a Persoanelor Vârstnice, din Vatra Dornei, a ajuns la final. Astfel, în ziua în care românii sărbătoresc Schimbarea la Față a Domnului, Primăria Municipiului Vatra Dornei, prin Serviciul de Asistență Socială, alături de conducerea orașului, a deschis oficial noul sediu al Căminului de Bătrâni din strada Roșu.

camin_batrani_rosu

camin_batrani_rosu_2

La eveniment au participat primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș, alături de viceprimarul Nicușor Cojocaru, dar și un număr considerabil de consilieri locali. Evenimentul a debutat cu Slujba de Sfințire a noii instituții, oficiată de un sobor de preoți din zona Dornelor, fiind urmată de inaugurarea oficială a complexului prin tăierea panglicii tricolore.

Proiectul a avut ca scop renovarea completă a vechiului corp de clădire, dar și extinderea acestuia, având o capacitate de 35 de locuri, cu dotări care pot fi comparate cu un hotel mai mult decât decent. Persoanele care erau deja cazate înainte de a începe modernizarea urmează a fi mutate zilele acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *