Știrile zilei de4 decembrie 2022

Sportivii Clubului „Fudo” au reușit rezultate excelente la Campionatul Național de Karate Tradițional

Între 14 și 15 martie 2015, sportivi ai Clubului „Fudo” Vatra Dornei, au participat la Finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii, găzduit de municipiul Dej. La competiția sportivă au participat 180 de sportivi, reprezentând 15 cluburi sportive din țară.

Rezultatele obținute de sportivii clubului sunt unele excelente, după cum urmeazaă: locul al doilea la proba de Kata pentru echipe feminin, 10-11 ani, obținut de Antonia Bostan, Bianca Giosu și Luiz Frățiman. La proba de Kata individual, 10-11 ani, Antonia Bostan și-a adjudecat poziția a doua, în timp ce la proba Kumite, pentru 12-13 ani, Vlăduț Ilișanu a obținut poziția a doua. La proba EN-BU Mixt, pentru 8-9 ani, Cristian Arvinte și Paul Candrea au obținut același loc doi, asemeni sportivilor dorneni amintiți mai sus.

Locul al treilea, în proba de Kata echipe feminin, pentru 6-7 ani, a fost obținut de Ștefania Borș, Maria Boboc și Alexandra Miron, în timp ce la proba Kumite, locul al treilea a fost adjudecat de dorneanul Rareș Candrea. Ștefania Borș s-a făcut remarcată și în proba de Kata, ocupând locul al treilea. Sportivii menționați vor face parte din lotul național care va reprezenta România la Campionatul European de Karate „Kyodai”, care se va desfășura la Cluj, între 22 și 24 mai 2015.

Clubul Sportiv „Fudo” Vatra Dornei este un club cu personalitatea juridică de drept privat, nonprofit, având ca scop dezvoltarea armonioasă fizică și morală a tinerilor, sporirea calităților fizice și intelectuale ale persoanelor de toate vârstele, practicând karate-do tradițional.

Clubul este afiliat la Federația Română de Karate „Kyodai” din cadrul Agenției Naționale pentru Sport, activând sub această denumire încă din anul 1996, sportivii clubului participând în fiecare an la competițiile organizate de Federația de Karate Tradițional, atât la cele de nivel național, cât și internațional.

1 comentariu publicat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *