Școala Gimnazială Crucea își extinde oferta educațională în anul școlar 2024-2025

În contextul continuului său angajament în oferirea unui mediu educațional diversificat și adaptat la nevoile elevilor, Școala Gimnazială Crucea își extinde oferta educațională pentru anul școlar 2024-2025. Una dintre noutățile remarcabile este inaugurarea clasei a V-a intensiv engleză, menită să ofere elevilor o experiență academică profundă în limba engleză încă din ciclul gimnazial.

Această inițiativă vine ca răspuns la cererea crescută din partea părinților și elevilor pentru o pregătire academică intensivă în limba engleză, recunoscând importanța acestei competențe în
contextul global actual. Clasa a V-a intensiv engleză va oferi elevilor posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile de comunicare în limba engleză, consolidându-și vocabularul, gramatica și capacitatea de a înțelege și exprima idei complexe în această limbă.

Înscrierile pentru clasa a V-a, intensiv engleză, vor avea loc în luna mai, oferindu-le părinților și elevilor oportunitatea de a se pregăti pentru acest nou drum academic. În cadrul procesului de înscriere se va acorda o atenție deosebită evaluării nivelului de cunoștințe existent, pentru a asigura o integrare corespunzătoare în această clasă intensivă.

Pe lângă extinderea ofertei educaționale, Școala Gimnazială Crucea se implică activ în dezvoltarea comunității prin proiecte menite să promoveze sănătatea și bunăstarea elevilor și a familiilor acestora. Unul dintre aceste proiecte este programul „Masă sănătoasă”, care vizează promovarea unei alimentații echilibrate și sănătoase în rândul elevilor prin furnizarea de mese nutritive și educarea acestora în privința obiceiurilor alimentare sănătoase.

Sub îndrumarea directoarei, prof Roxana Apetroae, Școala Gimnazială Crucea continuă să se afirme ca un pol educațional dinamic și preocupat de nevoile elevilor și ale comunității în ansamblul său. Extinderea ofertei educaționale și proiectele de dezvoltare comunitară demonstrează angajamentul școlii în asigurarea unei educații de calitate și în promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat printre elevi și familiile acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *