Marius Rîpan a fost desemnat candidat PNL pentru funcția de Primar

Viceprimarul municipiului Vatra Dornei, Marius Rîpan, a fost lansat astăzi, oficial, în cursa pentru alegerile locale din această toamnă. Anunțul a fost făcut în ședința Biroului Local al PNL Vatra Dornei, în prezența Președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Iar mai apoi anunțată și în fața a peste 300 de liberali din Țara Dornelor, reuniți în prima întâlnire politică din acest an, pentru pregătirea alegerilor.

Marius Rîpan a preluat, prin votul colegilor dorneni, și președinția interimară a filialei locale a partidului, preluând ștafeta de la Angelica Fădor, cea căreia i s-a reconfirmat poziția a doua pe lista de la parlamentarele din toamnă.

„Este o mare onoare, dar și o responsabilitate imensă, să fiu desemnat candidatul PNL la Primăria municipiului Vatra Dornei.”

Este o mare onoare, pentru că nu este puțin lucru să fii candidatul Partidului Național Liberal pentru un municipiu – stațiune de interes național, dar și o responsabilitate imensă ce vine din efortul care trebuie făcut pentru proiectele începute care trebuie continuate și pentru proiectele noi care trebuie implementate, astfel încât Dorna să-și continue drumul pentru a redeveni o destinație de turism la nivel european așa cum ne dorim cu toții. Responsabilitatea mare pe care mi-o dă această nominalizare vine și din încrederea pe care mi-o acordați să reprezint PNL împreună cu echipa de consilieri locali la alegerile din acest an.” a declarat Rîpan în fața colefilor liberali.

La rândul său, președintele Gheorghe Flutur i-a mulțumit primarului Ilie Boncheș pentru colaborarea excelentă avută în toți acești ani și l-a felicitat pentru „înțelepciunea acestui schimb de ștafetă de catifea”: „Multă sănătate domnule Boncheș, contăm în continuare pe experiența dumneavoastră și vă mulțumesc pentru spiritul de echipă pe care mi l-ați arătat în toți acești ani, dar și pentru înțelepciunea de a face, elegant, acest schimb de ștafetă, de catifea. Vă prețuiesc și vă asigur de întregul meu respect

Primarul Ilie Boncheș și-a reiterat sprijinul pentru viceprimarul Rîpan în cursa electorală din acest an, mulțumindu-i pentru modul în care au făcut echipă din 2016: „Colegul, prietenul și copilul meu -așa l-am simțit în toți acești ani și sunt mândru că el va fi cel care îmi va duce munca mai departe. Marius, sunt alături de tine, rămânem în echipă până la finalul mandatului și sunt sigur că dornenii vor alege să continuăm tot împreună” a completat primarul Boncheș.

Angelica Fădor l-a felicitat pe viceprimarul Marius Rîpan pentru decizia luată și l-a asigurat de tot sprijinul: „Facem echipă bună de mulți ani în politică și vreau să îl asigur pe bunul meu prieten, Marius Rîpan de tot sprijinul meu în derularea proiectelor pentru Vatra Dornei și în campania în care, practic, de astăzi, pornește toată echipa liberală.”

Vicepreședintele filialei județene a PNL, fostul deputat Dumitru Pardău a declarat că a venit momentul să îi întoarcă sprijinul pe care l-a primit de la Marius Rîpan din 2004, în toate campaniile în care a fost angrenat: „E o mare bucurie să pot să îl sprijin pe Marius în acest demers. Este alături de mine, încă din 2004, când am candidat la Primărie și mai apoi în toate campaniile de la parlamentare. Este un om pentru care garantez și care nu se abate niciodată de la valori esențiale: bun simț și respect. Sunt convins că dornenii nu vor considera asta un defect.”

Marius Rîpan a făcut apel la coeziunea echipei și a reiterate valorile care l-au caracterizat din totdeauna

Din experiența de viață pe care am dobândit-o până în acest moment, inclusiv în administrația publică, am învățat că nu poți face nimic de unul singur.
Din aceste motive, pentru încredere, ajutorul primit și munca pe care o avem de făcut în mandatul viitor, aș vrea să îi mulțumesc domnului primar Ilie Boncheș, împreună cu care am făcut echipă 8 ani și pe a cărui experiență contez în continuare, doamnei deputat Angelica Fădor, care a ajutat și ajută întotdeauna Dorna și sunt convins că și în mandatul viitor vom colabora perfect pentru binele dornenilor, domnului deputat Dumitru Pardău, cel care în urmă cu 18 ani, mai exact în 2006, m-a adus în politică și în Partidul Național Liberal și, nu în ultimul rând, domnului președinte Gheorghe Flutur, cel care ne-a susținut permanent cu proiecte de importanță majoră pentru noi. Gazul și Cazinoul sunt cele mai recente, au mai fost și vor mai fi proiecte pentru Dorna, care vor avea nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Aș vrea să le mulțumesc, de asemenea, colegilor liberali din Consiliul Local și întregului birou PNL Vatra Dornei, dar mai ales dumneavoastră, dragi dorneni, care ne-ați susținut de atâtea ori, susținere de care vom avea nevoie cu vârf și îndesat în tot acest an și în următorul mandat. Sunt convins că bunul simț, decența și altruismul, valori în care cred necondiționat, vor fi cele care vor prima în tot ceea ce ne propunem.” a mai completat în cuvântul său, candidatul PNL pentru funcția de Primar

Marius Rîpan a intrat în Partidul Național Liberal în 2006. În perioada 2008-2012 a coordonat cabinetul parlamentar al deputatului Dumitru Pardău. Între 2012 și 2015 a fost consilier local, iar din 2016 este viceprimar al municipiului Vatra Dornei. Este căsătorit cu Oana din 2007 și este tatăl a doi băieți: Lucas în vârstă de 14 ani și Nicolas în vârstă de 12 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *