Știrile zilei de22 septembrie 2023

Antonia Mazăre și Luca Cocinschi – rezultat de excepție la German Open Championships

Rezultat remarcabil pentru dansul sportive sucevean. Unul dintre cele mai titrate concursuri de profil din lume – German Open Championships – GOC- desfășurat la început de august în Suttgart, i-a avut printre laureați și pe talentații dorneni Antonia Mazăre și Luca Cocinschi.
Componenți ai lotului național, cei doi simpatici talentați copii au avut parte de experiența vieții lor, întrecându-se cu cele mai bune perechi din peste 15 țări, printre care China, Turcia, Lituania, Germania, Ucraina, Slovacia, Letonia, Republica Moldova, Estonia, Cehia sau Polonia, GOC fiind recunoscut drept una
dintre cele mai mari și importante competiții internaționale de dans sportiv.

Componenți ai Clubului Bucovina Dance Studio, Antonia și Luca au reușit să concureze cu mult curaj și pasiune, obținând rezultate remarcabile în cadrul tuturor celor 3 competiții la care au participat :
– locul 4 în finala Juvenille 2 – Latino, din 43 de perechi participante
– locul 9 în Semifinala Juvenille 2 – 8 dansuri, din 33 de perechi participante
– locul 14 în Semifinala Juvenille 2 – Standard, din 32 de perechi participante.

Stagii de pregătire, multe sacrificii și muncă dusă la extrem, aceasta e rețeta succesului pentru talentații dorneni aflați în plină ascensiune în lumea dansului sportiv, extrem de competitivă și animată de talente remarcabile.

Alături de ei au fost trup si suflet atât antrenorii Clubului „Bucovina Dance Studio” Roxana Danciu, Vlad Palamariu, Darius Mazilu și Andrei Palamariu dar și cei de la clubul „Dance Energy” din Iași: Andreea Necula și Alex Necula .

„A fost o experiență unică în evoluția lor personală, o etapă importantă, la care doar am visat până acum și care va cântări mult în dezvoltarea lor profesională. Au trăit intens fiecare dans, fiecare încurajare , s-au simțit extrem de mândri să reprezinte România, fiind singura pereche din județ care concurează la acest nivel competițional!” ne-a mărturisit Roxana Danciu, antrenoarea perechii laureate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *