Un motociclist din Cehia a fost rănit într-un accident rutier petrecut pe DN 18, în comuna Cârlibaba

Un motociclist din Cehia, aflat în călătorie prin Bucovina, a fost rănit după ce a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe DN 18, pe raza comunei Cârlibaba. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, pe 3 iunie, la ora 12:00. Bărbatul nu a adaptat viteza într-un viraj deosebit de periculos la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a derapat, iar mai apoi a căzut de pe motocicletă.

Conform informațiilor furnizate de către reprezentanți ai IPJ Suceava, motociclistul are 46 de ani, iar în momentul accidentului se deplasa dinspre Ciocănești spre Borșa. El a fost rănit după ce a căzut de pe motocicletă, la fața locului fiind solicitate echipaje ale poliției și cele de prim ajutor. Ajunși la fața locului, polițiștii l-au testat pe bărbat cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a ieșit negativ.

După ce i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, motociclistul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal din Vatra Dornei pentru investigații suplimentare. Ulterior, acesta a fost diagnosticat cu un traumatism la genunchiul stâng, fiind deschis și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Iată ce a transmis IPJ Suceava cu privire la acest accident rutier:

La data de 3 iunie 2023, la ora 12:07, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin apel la SNUAU 112 despre faptul că pe DN 18, în comuna Cârlibaba, s-a produs un accident rutier. S-a constatat că un bărbat de 46 de ani, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 18, din direcția Ciocănești către Borșa, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a derapat și a căzut de pe motocicletă pe partea carosabilă.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului motocicletei. Acesta a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *