FOTO. O gospodărie din comuna Dorna Candrenilor a fost mistuită, noaptea trecută, de un incendiu

Un cablu electric defect a produs, noaptea trecută, un incendiu la o gospodărie din comuna Dorna Candrenilor. Aproape de miezul nopții, pe 10 mai 2023, pompierii dorneni au fost alertați, printr-un apel telefonic la numărul de urgență 112, cu privire la flăcările care au cuprins un adăpost de animale și un garaj din curtea unui localnic. Când au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei magazii de lemne, a unui garaj și a unui adăpost de animale.

Pompierii militari de la Detașamentul din Vatra Dornei au intervenit cu ajutorul voluntarilor de la SVSU Dorna Candrenilor, dar și a pompierilor de la Punctul de Lucru din Poiana Stampei. Patru autospeciale de stingere, dar și o ambulanță SMURD, au ajuns la fața locului noaptea trecută.

Cu toate că flăcările au distrus adăpostul de animale, magazia de lemne și garajul, pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați, pompierii au reușit să salveze locuința gospodăriei. După ce incendiul a fost stins s-a stabilit că incidentul a fost provocat de efectul termic al curentului electric generat de un cablu electric defect. Din fericire, nu au fost înregistrate victime omenești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *