Acțiunea de ecologizare „Haita de Curățenie: Ofensiva contra deşeurilor de pe râul Haita”, la Șaru Dornei

La Șaru Dornei, în satul Gura Haitii, va avea loc sâmbătă, pe 13 mai 2023, evenimentul „Haita de Curățenie: Ofensiva contra deşeurilor de pe râul Haita”, ce se înscrie în cadrul Proiectului Ofensiva Verde, finanțat de către Comisia Europeană prin Corpul European de Solidaritate. Grupul de inițiativă al acțiunii este format din cinci tineri, iar acțiunea de ecologizare de sâmbătă este organizată în parteneriat cu Asociația Bradul, Muntele și Neagra, Școala Gimnazială Neagra Șarului, Păstrăvăria Neagra și Ocolul Silvic Vatra Dornei.

În data de 13 mai 2023, începând cu ora 10:00, grupul de cinci tineri, împreună cu cei 40 de elevi ai Școlii Gimnaziale Neagra Șarului selectați în Proiectul Ofensiva Verde, voluntari și lucrători ai partenerilor, se vor aduna în satul Gura Haitii, din comuna Șaru Dornei, pentru a curăța malurile râului Haita de deșeuri. Evenimentul este deschis publicului și oricine dorește să se alăture acestui efort pentru protejarea mediului înconjurător este binevenit.

„Scopul Proiectului Ofensiva Verde este de a crește gradul de conștientizare în rândul cetățenilor, în special a grupului țintă, reprezentat de cei 40 de tineri de gimnaziu, cu privire la importanța florei și faunei pentru comunitatea locală. Vă invităm să vă alăturați evenimentului și împreună să protejăm mediul înconjurător”, au transmis organizatorii evenimentului de ecologizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *