EXCLUSIV/FOTO/VIDEO. Accident rutier în Pasul Tihuța, unde o mașină în care se aflau trei tineri s-a răsturnat

Un accident rutier s-a petrecut duminică după-amiază, pe 7 mai 2023, pe DN 17, în Pasul Tihuța. Din cauza vremii, dar și a carosabilului ud, cel mai probabil și a vitezei, un tânăr aflat la volanul unei mașini marca Dacia Logan MCV, cu numere de Germania, a pierdut controlul asupra direcției, a ieșit de pe șosea, a rupt un gard de lemn, iar mai apoi s-a răsturnat pe câmp, la zece metri distanță de drum. În mașină se aflau trei tineri, care veneau dinspre Bistrița și se îndreptau spre Suceava.

UPDATE ORA 16:00. Traficul în zonă nu este afectat de accidentul rutier. La fața locului a ajuns și o platformă pentru preluarea mașinii avariate.

UPDATE ORA 15:37. Mașina are numere de Germania. Cei trei tineri veneau dinspre Bistrița-Năsăud și se îndreptau spre estul țării, cel mai probabil spre Republica Moldova.

UPDATE ORA 15:28. Înainte de a se răsturna, mașina a ieșit de pe carosabil și a rupt un gard de lemn, iar mai apoi s-a oprit pe câmp, la câțiva metri distanță de șosea. Mașina este grav avariată în urma accidentului, însă cei trei tineri care se aflau în mașină nu au fost răniți.

UPDATE ORA 15:24. Accidentul rutier din Pasul Tihuța s-a petrecut în jurul orei 15:00, într-un viraj ușor la dreapta, în pantă. Din primele informații, mașina s-ar fi răsturnat în afara șoselei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *