FOTO. Maspex România, prin brandul de apă Bucovina, a realizat o nouă acțiune de reîmpădurire în Bazinul Dornelor

Maspex România, prin brandul de apă Bucovina, a realizat o nouă acțiune de reîmpădurire în Bazinul Dornelor – Ținutul Echilibrului. Campania desfășurată astăzi a avut loc în zona Șerba din Șaru Dornei, la ea luând parte și Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj, declarată cea mai bună canotoare a secolului de către Federația Internațională de Canotaj.

Din anul 2019, compania Maspex desfășoară activități de reîmpădurire în Bucovina, anul acesta fiind organizată cea de-a patra astfel de acțiune, în total fiind plantați peste 12.000 de puieți. Plantarea de astăzi a fost realizată în colaborare cu Ocolul Silvic Vatra Dornei, la acțiune luând parte peste 80 de voluntari. Acțiunea s-a bucurat de sprijinul omului de televiziune Carmen Brumă, ambasador Bucovina și promotor al unui stil de viață sănătos, dar și campionilor mondiali de canotaj Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan.

„Pentru mine, Bucovina înseamnă acasă. Am revenit cu drag în zonă, iar participarea la această plantare mi-a adus satisfacția că dau înapoi ceea ce am primit de la acest ținut pe care îl îndrăgesc mult. Liniște, natură curată, căldură și omenie. Prin fiecare copac plantat îmi place să cred că am dat înapoi câte puțin din toate acestea. Iată că parteneriatul dintre Federația Română de Canotaj și apa Bucovina nu înseamnă doar o colaborare profesională, ci și o legătură de suflet. Ceea ce mă face să prețuiesc și mai mult această colaborare”, a declarat Elisabeta Lipă.

Angajați ai companiei Maspex România, voluntari de la Salvamont Vatra Dornei, Asociația Vatra Dornei Tineret și de la Organizația Tinerilor Dorneni au participat, ca în fiecare an, la eveniment. Partenerii principali au fost Primăria Șaru Dornei și Ocolul Silvic Vatra Dornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *