O persoană a ajuns la spital după ce a fost rănită într-un accident rutier petrecut la Dorna Candrenilor

O persoană a ajuns la spital după ce a fost rănită într-un accident rutier petrecut miercuri dimineață, în comuna Dorna Candrenilor. Pe 22 martie 2023, în jurul orei 07:15, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Poiana Stampei, se afla la volanul mașinii personale în timp ce se întorcea acasă de la Roșu, iar la Dealu Floreni s-a ciocnit cu o mașină care circula regulamentar în fața sa. La volanul acesteia se afla un șofer de 21 de ani, tot din comuna Poiana Stampei.

Impactul produs între cele două autoturisme a fost unul destul de puternic, o persoană din mașina condusă de bărbatul de 58 de ani având nevoie de îngrijiri medicale. Persoana în cauză a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Municipal din Vatra Dornei.

„Pe 22 martie, în jurul orei 07:15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în comuna Dorna Candrenilor, un bărbat de 58 de ani din comuna Poiana Stampei a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus regulamentar în fața sa de un bărbat de 21 de ani din comuna Poiana Stampei. Din impact a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul condus de bărbatul de 58 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit un dosar penal”.

Fotografie de articol cu caracter ilustrativ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *