La Cârlibaba au loc Serbările Zăpezii și Cupa Stânișoara la schi alpin

Weekend plin de adrenalină, distracție și premii pe una dintre cele mai frumoase pârtii din Bucovina! Sâmbătă și duminică, 4 și 5 martie 2023, Pârtia Cârlibaba va găzdui cea de-a patra ediție a Cupei Stânișoara la Schi Alpin, dar și spectacole live, reunite sub genericul de Serbările Zăpezii.

Evenimentele organizate de către Primăria și Consiliul Local Cârlibaba, alături de SC Ideal Hardteam, firma care administrează pârtia, vor debuta sâmbătă, 4 martie, de la ora 09:00, cu înscrierea concurenților pentru toate cele cinci categorii de vârstă: 6-10 ani, 11-14, 15-18, 19-30 și peste 30 de ani.

Primarul Gabriel Danciu a informat că „am pregătit un traseu de slalom uriaș, iar întrecerea se va desfășura în două manșe: prima, sâmbătă, de la ora 11:30, de calificări, pentru toți concurenții înscriși, iar cea de-a doua, doar pentru primii șase clasați în calificări, urmând a fi programată duminică, de la ora 11:00. Pentru stabilirea clasamentului se va lua în calcul, în ordine, cel mai bun timp din manșa finală. Le urăm tuturor mult succes și sperăm într-o participare cât mai numeroasă, mai ales că și vremea va fi perfectă, la fel cum este și starea pârtiei”.

Pentru toți participanții, dar și pentru cei care vor schia în afara competiției la Cârlibaba (traseul urmând a fi amenajat doar pe o porțiune delimitată, astfel încât accesul tuturor schiorilor va fi permis pe pârtie și pe perioada derulării cupei), organizatorii au pregătit, de la ora 15:00, ediția a doua a Wet Winter Live, un party în aer liber, alături de DJ Tonik și Mr. BIG, presărată cu multe provocări inedite, concursuri cu premii și tratații WET și un spectaculos show cu lasere și lumini. Întreaga petrecere va fi transmisă live la Orion FM și pe Facebook, pe pagina Orion Media.

„Deși iarna asta a fost una atipică, suntem bucuroși că putem să ne păstrăm evenimentele de tradiție, sâmbăta viitoare având deja în pregătire o nouă ediție a Cupei Ticu Șteff. Până atunci, însă, îi așteptăm pe toți cei care vor să concureze sau doar să simtă bucuria acestui sport minunat, pe Pârtia Cârlibaba, pentru că vă promitem două zile pline de activități și pe pârtie și la bază, acolo unde se vor derula spectacolele și petrecerile”, a completat Gabi Bujor, administratorul Pârtiei Cârlibaba.

Duminică, 5 martie, după finala programată de la ora 11:00, la pârtie vor continua concursurile distractive, dintre cele mai năstrușnice, premierea câștigătorilor de la Cupa Stânișoara, de la ora 13:00, fiind urmată de un regal de folclor în aer liber, alături de Laura Erhan, Vlad Miron și Bucovina Express, Oana Tomoiagă, Marius Zgâianu și Angelica Flutur. După lăsarea întunericului, pe pârtie vor coborî schiori cu torțe, organizatorii pregătind, la final, și focuri de artificii și un foc de tabără. Weekend-ul se va încheia cu un party retro în aer liber.

Și ediția de anul acesta va fi animată de către Doru Bighiu de la Orion FM Vatra Dornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *