Concursul Național de Schi pentru Copii „Bucuriile Zăpezii” revine cu o nouă ediție la Vatra Dornei

Concursul Național de Schi pentru Copii „Bucuriile Zăpezii” își caută noii campioni, marți și miercuri, pe Domeniul Schiabil Veverița din Vatra Dornei. Evenimentul sportiv de prestigiu revine cu o nouă ediție în inima Bucovinei, în Țara Dornelor, startul probelor urmând a se da pe 28 februarie 2023.

Marți, de la ora 10:00, este programată a se desfășura proba de slalom uriaș, pe Pârtia Veverița, cea de-a doua manșă a probei urmând să aibă loc de la ora 15:00. O zi mai târziu, pe 1 martie, se va desfășura, de la ora 10:00, proba de slalom, iar la ora 15:00 este programat startul celei de-a doua manșe. Câteva ore mai târziu, la ora 17:00, va avea loc și festivitatea de premiere a concurenților.

În cele două zile de concurs, în inima Bucovinei, la Vatra Dornei, vor ajunge concurenți din întreaga țară, urmând să participe tineri schiori de la Palatul Național al Copiilor București, Palatul Copiilor Baia Mare, Palatul Copiilor Cluj, Palatul Copiilor Brăila, Palatul Copiilor Miercurea Ciuc, Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe și Clubul Copiilor Întorsura Buzăului.

Pe Pârtia Veverița din Vatra Dornei vor concura, așa cum ne-au obișnuit deja la fiecare ediție organizată în trecut, și tinerii dorneni care reprezintă Clubul Copiilor din Vatra Dornei, club gazdă și organizator, alături de Primăria Municipiului Vatra Dornei, Ministerul Educației și IȘJ Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *