Un bloc de locuințe din orașul Broșteni a fost cuprins de flăcări: 12 persoane au fost evacuate din interior

Pompierii militari de la Punctul de Lucru Crucea și cei ai Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrătorii de la SVSU Broșteni, au intervenit, în jurul orei 05:30, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui bloc de locuințe de patru etaje din orașul Broșteni.

La sosirea echipajelor ardea acoperișul, cu pericol de propagare la întreaga suprafață de acoperiș, de aproximativ 500 de metri pătrați, incendiul fiind localizat de voluntarii de la SVSU Broșteni. În urma incendiului, 12 persoane au fost evacuate din interiorul blocului de locuințe, iar flăcările au fost lichidate în jurul orei 08:15. A ars acoperișul construit din lemn și acoperit cu tablă și carton asfaltat pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul sau scânteile provenite din coșul de fum deteriorat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul acoperișului, de aproape 350 de metri pătrați, dar și apartamentele de la cel de-al patrulea etaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *