Campanie gratuită în Farmaciile Camphora: dornenii își pot analiza starea sănătății tenului timp de zece zile

Sănătatea și frumusețea trebuie mereu menținute! Cele două atribute sunt direct corelate, întrucât sănătatea se reflectă și în frumusețe, mai ales când vine vorba de piele. În acest sens, la nivelul municipiului Vatra Dornei este anunțată o campanie de testare gratuită. Campania se va desfășura în Farmaciile Camphora, timp de zece zile: în perioada 24-28 octombrie la Camphora 1, situată pe strada Mihai Eminescu, vis-a-vis de primărie; între 31 octombrie și 4 noiembrie la Camphora 2, pe strada 22 Decembrie, numărul 9-11, între Poliție și Piața Agroalimentară.

În cadrul acestor campanii vor fi realizate analize gratuite ale tenului. Cu ajutorul aparatului Derm Analyzer vor fi evidențiate nivelul de hidratare, roșeața și porozitatea pielii feței. Prin intermediul acestuia veți mai primi informații legate de acnee, riduri și nivelul de melanină.

Campania este adresată persoanelor de toate vârstele și va fi desfășurată săptămâna viitoare. Cei interesați se pot prezenta la Farmaciile Camphora, în intervalele stabilite, între orele 10 și 17. Analiza tenului este gratuită, campania organizată fiind un cadou pentru toți cei care prețuiesc sănătatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *