Știrile zilei de4 decembrie 2023

FOTO. Comuna Dorna Candrenilor, acord de înfrățire cu orașul Cricova din Republica Moldova

O delegație a comunei Dorna Candrenilor s-a deplasat, la finalul săptămânii trecute, în Republica Moldova pentru a semna un parteneriat, dar și un acord de înfrățire, cu una dintre cele mai cunoscute primării din partea stângă a Prutului, cea a orașului Cricova.

„Mulțumim primarului Valentin Guțan, viceprimarului Victor Slovozianu și Consiliului Local pentru primirea călduroasă și vă dorim mult succes în tot ceea ce faceți. Dumneavoastră aveți vinul, noi avem apa minerală, haideți să facem să curgă șprițul. Firește, este o glumă, dar pe termen lung ne dorim să avem o colaborare cât mai bună cu prietenii și frații noștri de peste Prut. Cei de la Cricova ne-au fost oaspeți în cursul acestui an și am pus pe hârtie domeniile în care dorim să colaborăm. Avem nu doar speranța, ci și încrederea deplină că va fi un parteneriat fructuos și pe termen lung”.

Cricova este un oraș din sectorul Rîșcani, din municipiul Chișinău. Datorită galeriilor naturale de peste 120 de kilometri, majoritatea folosite pentru depozitarea vinului, Cricova este una dintre cele mai mari atracții turistice din Republica Moldova, fiind supranumită și orașul stropilor de soare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *