FOTO/VIDEO. Accident rutier grav la ieșire din Vatra Dornei, în Argestru. Patru persoane rănite, transportate la spital

Patru persoane au fost rănite și transportate la spital după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit violent pe DN 17, la ieșire din municipiul Vatra Dornei, în zona Argestru. Gravul accident rutier s-a petrecut în după-amiaza zilei de vineri, 7 octombrie, fiind implicate o mașină marca BMW, de culoare albă, și o autoutilitară pentru transporturile de marfă, înmatriculată în județul Suceava.

Așa după cum se poate observa și în fotografiile obținute de Monitorul de Dorna, ciocnirea dintre cele două autovehicule a fost extrem de violentă, mașina zdrobindu-se efectiv de autoutilitara care circula pe sensul opus. Până în momentul de față nu se cunosc circumstanțele în care s-a petrecut gravul accident rutier, fiind așteptate concluziile autorităților și ale oamenilor legii.

La sosirea salvatorilor la fața locului au fost găsite patru persoane implicate în accident, toate cu diferite traumatisme. Dintre cele patru persoane, două erau încarcerate între fiarele distorsionate ale celor două autovehicule, fiind necesară și intervenția echipajelor de descarcerare. Pompierii militari de la Detașamentul de Pompieri din Vatra Dornei au intervenit la fața locului, fiind ajutați și de colegii de la SAJ Suceava cu două ambulanțe, dar și de colegii de pe alte două echipaje SMURD.

UPDATE. Victimele încarcerate au fost extrase. Toate cele patru persoane implicate în accidentul rutier au fost transportate la spitale. Acestea sunt conștiente și cooperante, fiecare cu diferite răni.

2 comentarii publicate:

  1. Ionel

    Șoselele sunt pline cu demenți! Să mulțumim atât poliției, cât și legiuitorilor pentru lejeritatea cu care tratează problema traficului din țară! Nemernicii ăștia care se cred regii șoselelor ar trebui interziși de la a conduce și ar trebui băgați la zdup pentru o perioadă bună, să aibă timp să reflecteze.

  2. Dan

    În știrea voastră ați omis să spuneți în ce județ era înmatriculat autoturismul. Cine a provocat accidentul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *