FOTO/UPDATE. Încă un accident rutier grav în Pasul Mestecăniș. Doi oameni au murit, alte patru au fost rănite

Un accident rutier grav a avut loc astăzi, în urmă cu puțin timp, în Pasul Mestecăniș. În tragicul incident au fost implicate două autoturisme și un autocamion. În urma ciocnirii violente au rezultat șase victime, una dintre acestea rămânând prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii.

La locul accidentului rutier intervin, chiar în acest moment, pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul altor trei echipaje SAJ Suceava.

UPDATE. O a doua persoană implicată în accident a fost declarată decedată de către medici în cursul zilei de astăzi. Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, pasager în taxiul înmatriculat în județul Iași. Ea a fost transportată la spitalul din Câmpulung Moldovenesc pentru a primi îngrijiri medicale, însă rănile suferite și vârsta înaintată a acesteia au făcut ca bilanțul accidentului rutier grav din Pasul Mestecăniș să ajungă la două persoane decedate și alte patru persoane rănite.

UPDATE. Una dintre cele două mașini implicate în accidentul din Pasul Mestecăniş era echipată taxi, autoturismul fiind înmatriculat în județul Iași, conform primelor informații obținute de jurnaliștii Monitorului de Dorna. Taximetristul s-ar fi aflat în tranzit prin județul Suceava.

UPDATE. Încă o persoană care a acuzat dureri a fost preluată de un echipaj SMURD și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. Bilanțul de la această oră este de patru persoane rănite preluate de medici, care au fost redirecționate către cele mai apropiate unități medicale; o altă persoană, un bărbat din mașina Dacia Logan, a fost declarată decedată.

UPDATE. Persoana încarcerată în mașina Dacia Logan, un bărbat în vârstă de 69 de ani, a fost extrasă dintre fiarele contorsionate. Din nefericire, cadrele medicale aflate la fața locului au declarat decesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *