Știrile zilei de4 decembrie 2023

Sportivii de la Clubul Copiilor din Vatra Dornei s-au remarcat la Concursul Național „Gerar” la schi alpin

Juniorii de la Cercul de Schi Alpin, de la Clubul Copiilor și Elevilor din Vatra Dornei, aflați sub coordonarea profesorului Florin Dobrincu, au participat, în perioada 27-28 ianuarie, la ediția a XV-a a Concursului Național „Gerar”. Evenimentul sportiv a fost organizat de către Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe pe pârtiile de schi de la Șugaș Băi și Întorsura Buzăului.

La finalul probelor, juniorii dorneni s-au făcut remarcați prin rezultatele obținute la ediția din acest an a concursului de schi alpin. Astfel, Ludovic Boncheș, și-a adjudecat locul întâi la toate cele trei probe de concurs, participând la categoria de vârstă 9-10 ani. George Lutaniuc (categoria 11-12 ani) a câștigat locul al doilea la probele de slalom special și slalom uriaș, dar și locul întâi la slalom paralel.

Dragoș Pintescu (categoria 7-8 ani) a ocupat prima poziție în proba de slalom uriaș, a treia poziție în proba de slalom special, dar și poziția a doua la slalom paralel. Armina Lutaniuc (categoria 11-12 ani) a câștigat proba de slalom special, ocupând prima poziție, în timp ce la probele de slalom uriaș și slalom paralel s-a poziționat pe locul al doilea, respectiv locul al treilea.

Iustina Lutaniuc, participantă la categoria 5-6 ani, a urcat pe prima poziție a podiumului la proba de slalom uriaș, câștigând în același timp și proba de slalom paralel, în timp ce Timeea Dobrincu a ocupat locul al treilea în proba de slalom paralel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *