FOTO/VIDEO. Primăria comunei Poiana Stampei a premiat 19 familii la aniversarea căsătoriei

Un moment festiv, organizat joi, 14 octombrie, în ziua de Sfânta Cuvioasă Parascheva, a avut loc la Primăria Comunei Poiana Stampei. Viluț Mezdrea, primarul localității, a premiat 11 familii care au sărbătorit nunta de argint, de împlinire a 25 de ani de la căsătorie, șapte care și-au aniversat nunta de aur, de împlinire a 50 de ani de conviețuire, și una singură, Elena și Matei Todașcă, care a fost premiată de autoritățile locale pentru împlinirea a 60 de ani de căsnicie.

Adriana Nicoleta și Cristian Bordieanu, Tecla și Sorin Iurten, Mirela și Cristian Adrian Rogojan, Georgeta Adina și Florin Vaman, Antița și Gheorghe Rusu, Ribana Mihaela și Dorel Șoltuz, Loredana și Vlăduț Candrea, Elena și Leonte Pentelescu, Aurica și Gavril Florea, Mariana și Gheorghe Ciubotaru și Antoneta și Ion Carpea au împlinit 25 de ani de căsătorie neîntreruptă. Melania și Gavril Pilug, Silvia și Viorel Vasiluț, Ioana și Gheorghe Pralea, Viorica și Iacob Pentelescu, Floarea și Niculai Candrea, Aliteia și Mihai Țiculeanu și Felicia și Nicolai Cîrdei au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Edilul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea, le-a urat tuturor familiilor multă sănătate, iar în același timp le-a mulțumit tuturor pentru exemplul pe care îl oferă pentru comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *