Știrile zilei de30 noiembrie 2021

O elevă de la Liceul „Ion Luca” a câștigat premiul întâi de excelență la Concursul Național de Interpretare Pianistică

Livia Aiacoboie, elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei a câștigat premiul întâi la Concursul Național de Interpretare Pianistică „Era Pianiștilor”, desfășurat în perioada 21-22 august 2021. Tânăra din satul Glodu, din comuna Panaci, este pregătită în particular de profesoara Alina Talancă de peste un an și jumătate. Concursul desfășurat la nivel național a fost organizat, anul acesta, în mediul online, premiile fiind acordate pe categorii de vârstă.

Eleva de la Liceul „Ion Luca” a reușit să câștige premiul întâi de excelență după ce a interpretat lucrările „When the Love Falls”, de Yiruma, dar și „Ballade Pour Adeline”, de Richard Clayderman.

„Muzica în sine este o pasiunea de-a mea, în special pianul și chitara, este un fel de a-mi petrece timpul liber într-un mod ceva mai diferit. Sunt fericită pentru că am reușit să câștig acest premiu. Cumva îmi confirmă faptul că nu am pierdut timpul în zadar. Însă visul meu cel mai mare este acela de a urma o carieră militară. Sunt recunoscătoare pentru că am avut șansa să o întâlnesc pe doamna profesoară și îi mulțumesc pentru că a avut plăcerea și răbdarea necesare pentru a mă pregăti”, ne-a mărturisit tânăra elevă de la Liceul Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.