Un dornean a produs un accident rutier la Șaru Dornei după ce a depășit pe linie continuă și pe trecerea de pietoni

Un accident rutier s-a produs miercuri, pe 22 septembrie, în comuna Șaru Dornei. În jurul orei 10:00, o femeie în vârstă de 44 de ani, din comună, în timp ce se afla la volanul unui Volkswagen pe DJ 174 F Neagra Șarului, circulând dinspre Vatra Dornei către Gura Haitii, a efectuat un viraj la stânga, pe marcajul trecerii pentru pietoni, moment în care a fost lovită de un alt Volkswagen, condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în municipiul Vatra Dornei.

Dorneanul se angajase în depășirea primului Volkswagen pe marcajul trecerii pentru pietoni, semnalizată și cu indicatoare rutiere. În urma accidentului rutier de miercuri a rezultat rănirea conducătoarei auto de 44 de ani, care a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Municipal din Vatra Dornei, unde medicii au stabilit diagnosticul de traumatism cranio-cerebral minor.

În urma evaluării medicale la spital, femeia nu a fost internată. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest de către polițiști, rezultatele fiind negative, iar ulterior le-au fost recoltate și probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În urma accidentului rutier de la Șaru Dornei, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *