Știrile zilei de27 ianuarie 2022

VIDEO/FOTO. Accident rutier la Dorna Candrenilor. O mașină s-a izbit cu viteză într-o casă și s-a oprit într-un copac

Un accident rutier s-a produs în cursul zilei de duminică, 11 iulie 2021, la Dorna Candrenilor. Conform informațiilor deținute de jurnaliștii Monitorului de Dorna, incidentul rutier s-a petrecut la orele prânzului. Din cauza vitezei, o autoutilitară înmatriculată în județul Vrancea a părăsit carosabilul și a intrat în curtea unei gospodării. După ce a rupt gardul, autovehiculul s-a oprit într-un copac.

Conform unor surse, conducătorul autoutilitarei ar fi adormit la volan, iar într-un viraj ușor la stânga a părăsit șoseaua și a intrat în gardul unei gospodării. După ce a doborât șase stâlpi de metal din gard, mașina care circula cu viteză s-a oprit într-un copac. În urma accidentului rutier, o parte din exteriorul clădirii a fost afectată, în timp ce autovehiculul a suferit daune în partea din față.

Sursa citată de jurnaliștii Monitorului de Dorna arată că proprietarii se aflau în casă și dormeau, fiind treziți de zgomotul puternic din exterior. Accidentul rutier a fost surprins de camerele de supraveghere montate pe exteriorul clădirii. În imagini se poate observa cum autoutilitara circula cu viteză, iar după ce a părăsit șoseaua a rupt gardul și s-a izbit violent de un copac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.