Știrile zilei de16 septembrie 2021

„Țara Dornelor contează pe ideea ta”, provocarea verde a iernii

În plină iarnă și ger, Asociația de Ecoturism Țara Dornelor (AETD) dezgheață atmosfera lansând o campanie cât se poate de verde. ONG-ul local consultă comunitatea dorneană, prin intermediul unei campanii de idei, cu privire la soluțiile de dezvoltare a Țării Dornelor din punct de vedere turistic.

Astfel, până la data de 31 ianuarie 2019 ești provocat să iei parte la această campanie unde ai șansa ca ideea lansată de tine să fie valorificată în cadrul proiectelor derulate de AETD, cu sprijinul Fundației pentru Parteneriat și Romanian-American Foundation.

Ce trebuie să faci? Scrie ideea ta direct în formular și intră în procesul de selecție! Fii cât mai direct și cât mai sincer! Spune cum vezi tu dezvoltarea Țării Dornelor din punct de vedere turistic, ținând cont de importanța valorificării specificului local și de conservarea durabilă a tuturor resurselor pe care le avem: naturale, umane, culturale și tradiționale.

Campania AETD nu ține cont de vârstă, gen, profesie, religie, domeniu de activitate. Este, totuși, de preferat ca ideile să aparțină locuitorilor din Țara Dornelor (municipiul Vatra Dornei și cele nouă comune: Dorna Candrenilor, Coșna, Poiana Stampei, Iacobeni, Ciocănești, Cârlibaba, Dorna Arini, Panaci și Șaru Dornei). Contribuie inteligent la dezvoltarea zonei pentru că #ȚaraDornelorContează.

Pentru date suplimentare și informații privind activitatea AETD consultă pagina oficială de Facebook Tara Dornelor și taradornelor.ro.

Info de background: Asociația de Ecoturism Țara Dornelor (AETD) face parte din rețeaua națională a destinațiilor ecoturistice, reunite sub egida Asociației de Ecoturism din România (AER). Informații suplimentare pot fi accesate pe eco-romania.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.