Știrile zilei de18 ianuarie 2022

Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce a căzut pe scările unui bloc din oraș

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, domiciliat în municipiul Vatra Dornei, și-a pierdut viața după ce a căzut pe scările dintre etajele al patrulea și al treilea al unui bloc din oraș. Conform informațiilor oferite de IPJ Suceava, bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate.

Pe 7 martie 2018, în jurul orelor 21:30, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost anunțată, prin intermediul Serviciului Unic de Urgență 112, despre faptul că un bărbat a căzut pe scările blocului în care locuiește. Constantin P., în vârstă de 48 de ani, cu domiciliul în Vatra Dornei, a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal în stare semiconștientă.

Doctorii l-au diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut închis, hematom epicranian stâng și stare avansată de ebrietate. În jurul orelor 04:30, medicii au constatat decesul dorneanului, apărut în urma unui stop cardio-respirator.

Conform informațiilor puse la dispoziție de IPJ Suceava, polițiștii au constatat că în seara de 7 martie 2018, în jurul orelor 21:00, Constantin P. a mers la domiciliul Cristinei B. pentru a împrumuta suma de 20 de lei pentru a putea cumpăra băuturi alcoolice. Fiind în stare avansată de ebrietate, ieșind din apartamentul femeii, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut pe scările dintre etajele al patrulea și al treilea.

În urma accidentului, dar și a stopului cardio-respirator, corpul bărbatului de 48 de ani a fost mutat la morga Spitalului Municipal din Vatra Dornei, urmând să fie realizată autopsia medico-legală. Poliția municipiului Vatra Dornei a deschid un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, care urmează să fie soluționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.