Medalii de aur și bronz pentru atletul Ion Candrea la Campionatul Național de Sală

Sportivul din Iacobeni, Ion Candrea, legitimat la Clubul Sportiv „Mișcarea CFR București”, a luat parte, în perioada 23-24 februarie 2018, la Campionatul Național de Sală Masters, ediția a 48-a, eveniment sportiv organizat și desfășurat la București, în cadrul Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu”. Bucovineanul a luat startul a două probe, de 1.500 și 3.000 de metri, la categoria M45, reușind să se întoarcă acasă cu două medalii, una de aur și una de bronz.

În proba de 3.000 de metri, atletul bucovinean Ion Cadrea a reușit să își întreacă toți oponenții și să termine proba pe primul loc, adjudecând astfel medalia de aur cu timpul de 10 minute, 29 de secunde și 51 de sutimi. Pe locul secund s-a clasat Victor Anghel, ia pe poziția a treia a ajuns Emil Târcomnicu, de la Clubul Sportiv „Locomotiva București”.

În proba de 1.500 de metri, sportivul din Țara Dornelor a reușit să facă o figură frumoasă și să termine proba pe locul al treilea, aducând acasă medalia de bronz. Ion Candrea a obținut ultima poziție a podiumului cu timpul de 4 minute, 53 de secunde și 85 de sutimi. Pe locul al doilea s-a clasat Dinu Bunu, de la Clubul Sportiv „Viitorul Vaslui”, iar medalia de aur a fost câștigată de Victor Florin Bratu, de la Clubul Sportiv „Locomotiva București”.

Sportivul bucovinean Ion Candrea, legitimat la Clubul Sportiv „Mișcarea CFR București”, a luat startul, pe 27 ianuarie 2018, concursului sportiv Făget Winter Tour, organizat în pădurea Făget din Cluj, acolo unde a reușit să obțină locul al cincilea la general masculin, în cadrul probei de cros, de 8.000 de metri, cu timpul de 38 de minute, 16 secunde și 49 de sutimi.

1 comentariu publicat:

  1. Cristian Prâsneac

    Felicitări, Ion Candrea. Dar sportivul Ion Candrea a participat la această competiție pentru Mișcarea CFR București. Sportivul dornean Gheorghe Dumitrache, legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei, care a cucerit două medalii, nu are un articol publicat despre performanțele cucerite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.