Serbările Zăpezii 2018. Programul complet pentru Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei

Primăria municipiului Vatra Dornei a stabilit programul oficial pentru ediția din anul 2018 a evenimentului de tradiție din Țara Dornelor, Serbările Zăpezii. Evenimentul s-a stabilit a fi organizat în perioada 16-18 februarie și se desfășoară într-un singur weekend.

Pentru crearea unui agrement cultural și sportiv în sezonul de iarnă și atragerea în zonă a turiștilor la Vatra Dornei, acum 30 de ani s-a născut evenimentul Serbările Zăpezii. Succesul proiectului a determinat continuarea sa, în aceeași formulă, astfel că împreună cu agenții economici din Vatra Dornei, dar și alți sponsori, Primăria municipiului Vatra Dornei duce tradiția mai departe și organizează o nouă ediție a Serbărilor Zăpezii.

Evenimentul face parte din Dorna Winter Fest de la Vatra Dornei.

La fel ca și în ceilalți ani, Serbările Zăpezii 2018 se vor desfășura în Parcul Municipal din Vatra Dornei, în imediata apropiere a Izvorului Sentinela și a Cazinoului. Monitorul de Dorna vă prezintă în exclusivitate programul complet al Serbărilor Zăpezii de la Vatra Dornei. Organizatorii menționează că pot exista anumite modificări în ceea ce privește programul și ordinea de intrare a artiștilor pe scenă.

Iată programul complet pentru Serbările Zăpezii 2018 de la Vatra Dornei:

În debutul ediției din anul 2018 a Serbărilor Zăpezii de la Vatra Dornei va fi organizat Concursul Național de Schi Alpin „Dorna Alpin Open”, un eveniment organizat de Policlinica Dorna Medical din municipiu.

Vineri, 16 februarie 2018: Winter Party

Sâmbătă, 17 februarie 2018: Winter Party, Deep Central, Alexandra Ungureanu & Crash

Duminică, 18 februarie 2018: Pamfil Roată, Ionuţ Candrea, Mădălina Candrea, Daiana Ivașcu, Ionela Nițucă, Teodora Negrea, Miruna și David Tăran și Constantin Bahrin, alături de Ansamblul „Dorna Dorului” din Vatra Dornei, Ansamblul „Plaiurile Dornelor” din Vatra Dornei și Ansamblul „Dor Românesc” și Matilda Pascal COJOCĂRIȚA.

Spectacolele de vineri și sâmbătă încep de la ora 19:00, iar spectacolul de duminică va începe de la ora 14:00.

1 comentariu publicat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *