Un camion s-a răsturnat pe linia ferată după ce i-a fost tăiată calea, la Iacobeni

Accident rutier pe raza comunei Iacobeni, acolo unde un TIR s-a răsturnat pe calea ferată! Incidentul s-a petrecut miercuri, 7 iunie 2017, în jurul orelor 12:00 după ce un microbuz a tăiat calea camionului, șoferul fiind nevoit să facă mai multe manevre bruște care, într-un final, au dus la ruperea parapetului și răsturnarea pe calea ferată.

Vezi imagini VIDEO de la fața locului:

Incidentul rutier s-a petrecut în apropierea stației CFR Iacobeni, iar în camionul înmatriculat în Suceava se aflau două persoane care, din fericire, nu au suferit răni grave! La fața locului intervin pompierii militari de la Detașamentul Vatra Dornei și voluntarii de la Serviciul de Voluntariat din Iacobeni, care încearcă să ridice vehiculul de pe calea ferată pentru a permite circulația trenurilor.

Șoferul camionului, Marian I., a declarat pentru Monitorul de Dorna: „Am pierdut controlul asupra direcției de mers din cauza unui alt șofer care circula din sens opus și care a tăiat curba. În încercarea de a-l evita, am făcut mai multe manevre, dar camionul a intrat în balans, am rupt parapetul de pe marginea drumului și am plonjat pe calea ferată”.

Traficul feroviar a fost întrerupt în zonă, iar legătura dintre Moldova și Ardeal, pe calea ferată, a fost sistată. Rețeaua de înaltă tensiune nu a fost afectată, iar circulația nu poate fi reluată până când camionul de mare tonaj nu va fi ridicat din zona căii ferate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *