VIDEO: O frumoasă poveste de iarnă, rostită de profesoara Victoria Ostaficiuc

În luna ianuarie 2013, domnișoara profesoară Victoria Ostaficiuc participa ca invitat în cadrul unei ediții speciale a emisiunii „Punctul pe Orion”, realizată de jurnalistul Mihai Cioată, prezentând o poveste de iarnă urmărită și îndrăgită de locuitorii municipiului Vatra Dornei, dar și de cei din împrejurimi. Acum a revenit cu o a doua dedicată telespectatorilor.

Acum, în perioada rece a anului 2017, profesoara Victoria Ostaficiuc a rostit o altă frumoasă poveste de iarnă, după ce un număr însemnat de oameni au cerut acest lucru. De această dată, emisiunea „Punctul pe Orion”, prin invitatul special, prezintă o poveste de Crăciun, declarând în introducerea materialului video:

„Vă mulțumesc pentru invitație! Realmente am avut multe semnale, chiar și din Grecia, acolo unde românii de lângă Atena au realizat o corală și urmăresc pe internet emisiunile realizate de grupul Orion Media. M-am gândit să aduc în amintire ultima toamnă din grădina mirifică a bunicilor mei ca introducere a poveștii de iarnă”.

6 comentarii publicate:

 1. Anonim

  Domnule profesor…..Excelenta ideea cu d-ra prof.Ostaficiuc Victoria….Un monument de cultura….o emblema a invatamantului dornean….bravo.A fost o mare onoare sa fiu elevul Dumneai,si sa ascult povestile spuse de marea Doamna a invatamantului dornean in ultimele zece minute ale fiecarei ore de istorie.Iar cand nu invatam lectia…ne pedepsea prin a nu ne mai spune povestea…..Povesti doar de Dumneai citite si cu un mare Har spuse….O salut si ii doresc multa,multa sanatate.As fi vrut-si chiar aveam de gand sa initiez un proiect de hotarare in Consiliul Local- ca Scoala Gimnaziala Nr.4 sa ii poarte numele….Din pacate…timpul nu are rabdare cu noi….Poate actualul legislativ local va lua in considerare ideea mea,asa cum si Liceul teoretic Ion Luca ar putea fi redenumit Liceul Teoretic Gaciu Mitica,sau de ce nu,Liceul Teoretic Stefan Dartu….Mari oameni…….Onoare lor…….

 2. Natalia Lucia

  A fost acum 50 de ani, cand am avut o profesoara pe care am admirat-o si in tacere o iubeam pentru lectiile de la Lieratura Universala . Imi doream ca acea ora sa nu se termine niciodata . Sa fiti sanatoasa si va bucurati de respectul celor care au avut norocul sa va cunoasca si sa va aiba ca si dascal Va imbratisez cu tot dragul . Natalia Lucia

 3. Adrian Macsiniuc

  A fost profesoara de istorie si diriginata mea. Multumesc Doamna profesoara OSTAFICIUC pentru tot ce ne-ati invatat, pentru sfaturile pe care le-ati dat pentru viata si pentru povestile spuse la sfarsit de ora. Imi vine in minte acum un sfat pe care si eu le-am dat copiilor mei : inainte de a adormi sa derulez filmul evenimentelor din acea zi , sa le analizez pe toate fetele iar daca consideram ca am gresit cu ceva sa ma gandesc cum sa fac ca a doua oara sa nu mai repet greseala. Este un sfat bun pe care toti ar trebui sa-l urmam. Va doresc multa sanatate.

 4. Adriana

  Mulțumesc, domnule profesor, pentru că mi-ați reamintit poveștile domnișoarei profesoare Ostaficiuc. Orele dumneaei erau speciale. Este frumos să îți amintești în acest fel de un om. Și mai ales când ți-a fost profesor. Să îi luați interviuri mai des pentru a asculta povești. Într-un fel îi semănați. Aveți ceva în grai care vă aseamănă. Ar trebui să ne povestiți și dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.