Smiley va concerta la Zilele Dornei 2016!

Evenimentul este programat în perioada 14–22 iulie și are incluse în program două renumite festivaluri pentru copii și tineret, organizate de către Clubul Copiilor și Elevilor, proiecții de film, vernisaje de pictură dar și alte activități outdoor, coordonate de către Serviciul Salvamont.

Punctul culminant al evenimentelor se va consuma sâmbătă, 16 iulie, când la Vatra Dornei va concerta unul dintre cei mai apreciați și talentați artiști ai ultimilor ani, Smiley! Concertele vor fi organizate în piațeta Izvorului Sentinela din Parc, în spatele Cazinoului!

În avanpremiera manifestărilor, marți, 12 iulie, de la ora 18.00, la Foișorul din Parc, este programat un spectacol susținut de către Ansamblul Folcloric din Kozieglowy-Polonia, delegația poloneză din orașul cu care Vatra Dornei este înfrățit aflându-se, pentru cinci zile, în perioada aceasta, în Bucovina.

Polonezii vor susține un al doilea spectacol și joi, 14 iulie, de la ora 18.00, pe scena mare, în deschiderea celei de-a XXII-a ediții a Festivalului Național de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineret „Muzritm”. La ediția de anul acesta vor evolua trupe din Suceava, Arad, Brașov, Satu Mare, Bacău, Mureș, Argeș, Vaslui, concursul de la Vatra Dornei fiind cel mai longeviv, de acest gen, din țară.

Spectacolul de folclor îi va reuni pe aceeași scenă pe mulți dintre prietenii lui Pamfil Roată

Cele două zile de concurs, joi și vineri, 14-15 iulie, vor începe de la ora 18.00, ziua de vineri urmând a se încheia cu un concert al trupei ARTIS Band, din Suceava programat de la ora 21.00. Festivitatea de premiere se va desfășura sâmbătă, de la ora 14.00, concertul de gală al laureaților urmând a avea loc seara, de la ora 20.00, înaintea recitalului SMILEY, programat după ora 21.00!

Duminică, 17 iulie, de la ora 14.00, organizatorii au programat un concert folcloric extraordinar. Panfil Roată își va aduna, la ceas de sărbătoare, prietenii din mai multe zone pentru a le oferi dornenilor peste patru ore de spectacol cu Iuliana Roată, George Finiş, Lucica Păltineanu, Dan Doboş, Geta Postolache, Anghelina Timiş, Gheorghe Gheorghe, Anişoara Vlaicu, Domnica Dologa, Cristi Ioan Țăranu, Manuela Pohoaţă, Adriana Bucevschi, Maria Șalar, Andreia Chisăliţă, Ionuţ Candrea, Daiana Ivaşcu, Elisa Hechelciuc, Camelia Todosia, Ilioara Ştefănel, Mitriţa Creţu, dar și Ansamblurile „Arcanul” al Universității Ștefan cel Mare din Suceava, „Plaiurile Dornelor” al Clubului Copiilor și Elevilor, precum și Ansamblul „Dorna Dorului” . Spectacolul va fi preluat și de către TVR Iași.

Luni, 18 iulie 2015, la Casa de Cultură „Platon Pardau” este programată deschiderea salonului de vară al artiştilor plastici amatori din Judeţul Suceava, în zona podului pietonal toți cei interesați putând a avea parte de un atelier outdoor gratuit de via ferrata, între orele 17.00-20.00, la fel cum se va întâmpla și în ziua următoare.

De Sf. Ilie va avea loc Dorna Kayak Fest

Marți, 19 iulie, de la ora 18.00, în Sala Mare a Casei de Cultură va avea loc proiecția filmului românesc „Dublu”, intrarea fiind liberă. Miercuri, 20 iulie 2016, de la ora 12.00, sub egida Dorna Kayak Fest, râul Dorna va fi gazda primului concurs de caiac-ștafetă, organizatorii anunțând multe surprize și adrenalină pentru toți cei ce se vor afla în zona centrală a stașiunii (podul pietonal).

De la ora 13.00, la Sala Oglinzilor vor fi premiate cuplurile de aur, iar de la ora 16.00, odată cu parada portului popular, se va deschide cea de-a IX-a ediție a Festivalului Național de Folclor pentru copii și tineret „Dorna, plai de joc şi cântec”, organizat de către Clubul Copiilor și Elevilor, în memoria profesorului Gavril Moroșan.

Până vineri, 22 iulie, la Vatra Dornei, se vor întrece pentru trofeul de anul acesta ansambluri din Suceava, Botoșani, Vaslui (Fanfara Rotaria), Olt, Cluj, Timiș, Maramureș, invitații speciali de anul acesta sosind din Macedonia și Serbia.

La finalul lunii, între 29 și 31 iulie, Vatra Dornei va fi gazdă pentru cea de-a doua ediție a Festivalului DornaArt.

Află de mai jos de unde-i vine porecla lui Smiley!
http://www.europafm.ro/smiley-cine-l-a-botezat-si-de-ce-a-primit-aceasta-porecla-video/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *