Accident grav, după ce un bărbat a traversat neregulamentar strada

Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, printr-un comunicat de presă, informează că un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a ieşit dintr-un bar aflat în imediata apropiere a DN 17 şi s-a angajat în traversarea, prin loc neregulamentar, a şoselei, acesta aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost lovit din plin de către un autovehicul.

Accidentul s-a produs în seara zilei de joi, 18 decembrie, în jurul orei 18:42, pe strada Roşu a municipiului Vatra Dornei. Victima (un bărbat în vârstă de 56 de ani, din judeţul Olt) se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a ieşit dintr-o crâşmă şi s-a angajat în traversarea DN 17, prin loc nepermis, fiind accidentat de un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Dorna Candrenilor.

Ca urmare a accidentului, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Victimei i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei exacte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *