Știrile zilei de6 decembrie 2023

VIDEO: Un TIR s-a răsturnat în Pasul Tihuţa, blocând circulaţia pe ambele sensuri

Traficul auto dintre Moldova şi Ardeal a fost paralizat miercuri dimineaţă pentru aproximativ o oră, din cauza unui camion încărcat cu băuturi energizante, ce s-a răsturnat într-o curbă la stânga, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

CLICK AICI PENTRU VIDEO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Accidentul a avut loc pe DN 17, pe raza judeţului Suceava, în comuna Poiana Stampei, pe o porţiune de drum în pantă, la coborâre din Pasul Tihuţa spre Poiana Stampei. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 9:20, la faţa locului intervenind Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei, pentru a îndepărta scurgerile de combustibil din rezervorul camionului şi a elimina posibilitatea de izbucnire a unui incendiu.

accident-tihuta-2

Foto via bistriteanul.ro

Autotrenul s-a răsturnat într-un viraj la stânga, o parte din încărcătură transportată fiind împrăştiată pe carosabil şi blocând ambele sensuri de circulaţie pentru aproximativ o oră, timp în care atât forţele de intervenţie, cât şi şoferii aflaţi în apropiere de locul accidentului, au dat o mână de ajutor la descărcarea mărfii, pentru ca mai apoi să fie folosit un utilaj greu pentru scoaterea autotrenului de pe carosabil. Circulaţia s-a desfăşurat pe un singur sens pentru alte câteva ore.

accident-tihuta-1

Foto via bistriteanul.ro

Şoferul camionului, un bărbat în vârstă de 34 de ani, angajat al unei firme din Carei, judeţul Satu Mare, a scăpat fără să fie rănit, acesta coborând pe propriile picioare din cabina camionului, imediat după producerea accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *