Orion ZOOM: Festivalul Fructelor de Pădure de la Coşna

Zilele de şase şi şapte septembrie au fost motiv de sărbătoare pentru cetăţenii comunei Coşna, acolo unde a avut loc o nouă ediţie a renumitului Festival al Fructelor de Pădure. Aşa cum deja am fost obişnuiţi în anii trecuţi de comercianţii aflaţi în apropierea scenei, produsele realizate din fructele de pădure au fost vedetele festivalului. Băuturi, dulceţuri, siropuri, prăjituri, remedii pentru diferite afecţiuni şi plante pentru ceaiuri, toate au fost prezente pe mese, spre vânzare.

Momente din timpul festivalului, standuri, imagini de la interviuri, public, toate cuprinse în cele zece cadre foto cu care seria Orion ZOOM vine de fiecare dată. Întregul album foto de la Coşna, realizat de Ciprian Pardău, este deja urcat pe pagina de facebook, ORION Media, acolo unde vă şi invităm să poposiţi, la final, pentru a vedea fiecare moment important din cadrul Festivalului Fructelor de Pădure.

1

Una dintre doamnele satului, comerciant de produse din fructe de pădure, în timpul unui interviu acordat postului ORION TV.

2

O mică parte din produsele realizate din fructe de pădure, prezente pe mesele şi tarabele comercianţilor.

3

Spectatorii sosiţi la Coşna au avut ocazia de a se plimba cu caleaşca, dar şi de a merge călare pe unul dintre cei mai frumoşi cai din zona Dornelor.

4

Maestrul Viorel Candrea, prezent pe scena coşnenilor, în faţa unui public numeros.

5

Decoraţiunile prezente pe mesele comercianţilor, folosite într-un cadru foto, în timpul unui interviu acordat trustului ORION MEDIA.

6

Interpretul de muzică populară, Ionuţ Candrea, alături de primarul comunei Coşna, Gavril Pardău, şi de trompetistul Cristi Doroftiese.

7

Maestrul Dumitru Fărcaş şi Doru Bighiu, în timpul unui interviu.

8

Vremea bună şi gustul desăvârşit al produselor din fructe de pădure au atras un public numeros în faţa scenei din Coşna.

9

Voia bună a fost la ea acasă, bătrânii satului dansând în timpul prestaţiei maestrului Viorel Candrea.

10

Dumitru Fărcaş, pe scena Festivalului Fructelor de Pădure de la Coşna.

1 comentariu publicat:

  1. V.Candrea

    O frumoasä amintire care rämine in veci pentru mine si satul meu unde ma-m näscut.
    Viorel Candrea Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.