Știrile zilei de9 decembrie 2022

Rezultate excelente pentru sportivii dorneni la Campionatele Naţionale de Sanie

foto-1

Între 6 şi 9 februarie 2014, pe pârtia de sanie de la Parâng-Petroşani, au avut loc două competiţii naţionale de sanie, Campionatele Naţionale la categoriile Copii şi Cadeţi şi Campionatele Naţionale ale Cluburilor Sportive Şcolare la categoriile Copii, Cadeţi şi Juniori. La cele două competiții au participat sportivi reprezentând şapte cluburi: CSȘ Topliţa, CSȘ Petroşani, CSTA Bucureşti, CS Muscelu, CS Făgăraş, dar şi reprezentanți ai Clubului Sportiv Școlar Vatra Dornei.

foto-2

Așa după cum am aflat de la profesorul Gigi Rusu, coordonatorul lotului de la CSȘ, sportivii dorneni au obţinut un total de 17 medalii, dintre care 9 locuri întâi, 5 locuri doi şi 3 locuri trei.

Astfel, Andreea Bălan a obţinut 3 locuri întâi şi 2 locuri trei, Cezara Curmei s-a întors cu 2 locuri întâi şi 2 locuri doi, Ştefan Ionescu a câștigat 2 locuri întâi, Mitică Lupu 1 loc întâi şi 1 loc doi, Eufrosina Șcheu 1 loc doi, iar Alexandru Bodnar 1 loc trei.

7 comentarii publicate:

 1. GIGI RUSU

  Este jenant pentru cineva care doreşte să fie profesor la C.S.S. sau la altă unitate sportivă , să găndească aşa cum gândeşti tu , în viaţă trebuie să respecţi performanţele chiar dacă există un singur club , un singur sportiv.Totuşi un lucru este bun şi real …ce note ai luat la examenul de titularizare în învătămînt ,ultima sesiune … 1,,,,… ne spui tu.., examene evaluate de profesori competenţi fără implicări politice… prietene nu poţi să fi profesor, antrenor , pedagog , oameni ca tine complexaţi rămîn mediocrii chiar şi atunci când nu fac nimic.
  Respect rezultatele sportivilor de la C.S.M. Dorna – atletism ,respect tot ce faci , vă felicit, vă doresc performanţe de care toţi dornenii de bine să ne bucurăm , dar copii… , antrenorul vostru este mediocru…un om de sport nu gândeşte ca el ..păcat D.l Prîseac, aveam pretenţii de la tine, poate mintea era tulbure la vreme de noapte , notele de la examene vă reprezintă chiar şi atunci când postaţi un comentariu , baftă pe mai departe în activitate şi multă minte că ai nevoie de aşa ceva …

 2. Cosmin

  Cristi, ai reusit sa raspunzi la acest articol cu un comentariu jenant. Ca si antrenor,profesor nu mi-as permite sa las comentarii de genul asta.

 3. Musei Stefan

  Nu are nici o logica ce ai spus tu Cristi.Nu ai cum sa compari atletismul care poate sa il faca oricine,unde diferentele de calitate dintre sportivii fruntasi si cei din urma sunt enorme.Atletismul este un sport in care pe langa rezistenta nu ai nevoie de altceva,pe cand la sanie nivelul competitie este unul mai ridicat si diferentele sunt mult mai mici iar un senior trebuie sa aiba mult mai multe abilitati pt a practica acest sport.De aceea nici o data nu ai sa vezi la fel de multi sportivi si la sanie.Referitor la afirmatia ta este una de prost gust si fara lipsa de respect fata de domnii profesori si fata de toti sportivii care au participat la competitii.Sania oricum este cu mult peste atletism doar ca la sanie nu suntem diferentiati doar de talent.Oricum pana o sa ajunga sportivii dorneni de la atletism in primii 7 la campionatul mondial o sa mai treaca o perioada de timp.

 4. Ionescu

  Domnule Prasneac, dupa cum stim noi sportivii ,sportul premiaza notiunea de fair-play . Pe viitor va sugeram sa tineti cont de aceasta…Apropo , succes !

 5. Cezara

  Toti suntem sportivi si in spatele rezultatelor este foarte multa munca.Nu conteaza categoria sportiva si nici cati sportivi sunt, conteaza ca reprezentam toti acelasi oras.De aceea va urez multa bafta tuturor sportivilor.

 6. Potinga Magdalena

  Imi pare foarte rau sa va spun domnule profesor, ca si d-voastra ati facut schi fond si nu ati reusit niciodata sa urcati pe podium !!!!
  A fost atat de simplu cum spuneti chiar d-voastra !!
  Va rog sa invatati in primul rand sa scrieti corect gramatical, invatati sa va comportati cu sportivii si invatati sa fiti un bun pedagog. Si daca mai traiti 10 vieti nu o sa fiti capabil sa faceti ceea ce am facut si fac pentru sportul dornean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *