EXCLUSIV! Organizatorii au hotărât anularea ultimului weekend al Serbărilor Zăpezii!

scris de Doru Bighiu
24 feb. 2014
24 feb. 2014, ora 13:23

Decizia a fost luată ca urmare a prognozelor deloc favorabile iernii, astfel încât spectacolele programate pentru primele două zile ale lunii martie nu vor mai avea loc.

„Le mulţumim celor care ne-au fost alături la ediţia de anul acesta. A fost una reuşită, spunem noi, după reacţia celor care au fost părtaşi la cele două weekend-uri, însă vremea nu se anunţă bogată în precipitaţii specifice evenimentului nostru. Şi duminica aceasta a plouat mult, spectatorii fiind destul de puţini. Am decis să suspendăm evenimentul, tocmai pentru a nu trece din nou prin aceeaşi experienţă. Vom încerca să aducem artiştii programaţi pentru acest weekend la Zilele Oraşului, din vară.” ne-a declarat, în exclusivitate, primarul Ilie Boncheş.

serbari-4

Sâmbătă, pe scena Serbărilor Zăpezii, au concertat Lora, Semnal M şi Ami, iar duminică Ilioara Ştefanel, Miruna şi David Ţăran, Călin Brăteanu, Daiana Ivaşcu şi Ansamblul !Dorna Dorului!, însă şi Adriana Bucevschi.

Fotografii şi filmuleţe de la concerte puteţi găsi pe pagina de facebook: www.facebook.com/orionmedia.vatradornei

Pentru ultimul weekend erau programate concerte cu Alina Eremia de la “Lala Band”, Deepcentral, Pamfil Roată şi Elisa Hechelciuc, dar şi alte ansambluri folclorice.

Scrie un comentariu la articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.